dimarts, 1 de juliol de 2014

Dimarts 1 de juliol

Bon dia Mares i pares.

Avui pel matí els més petits hem començat el dia cantant unes cançons...

i fins i tot ens hem animat a ballar-ne més d'una!

per la seva banda, els més grans han estat fent jocs, com ara el pastís, la grua, etc.Després de jugar una bona estona hem anat a activar la MOCAT, a veure si rebíem algun missatge del Capità Verd...però semblava que no funcionava, tot i això hem començat a sentir uns crits que provenien de l'altra banda del pati....Avui ens ha visitat un pagès, que ens ha explicat que és l'ajudant del capità verd...i que està molt preocupat perquè al nostre planeta cada vegada hi ha menys arbres. Ens ha explicat que nosaltres podríem ajudar a solucionar aquet problema si plantem i cuidem arbres i plantes. per aquest motiu el Capità verd ha enviat aquest curiós pagès i el seu nebot a explicar-nos-ho.

Durant el matí els més grans han aprofitat a fer jocs d'aigua, tot i que a primera hora semblava que el temps no acompanyava, al final ha sortit el sol i ens hem pogut refrescar! Ens ho hem passat així de bé...
Els petits han seguit les instruccions del pagès i el seu nebot i han fet un taller d'arbres amb material reciclat!
Ara a la tarda els més petits estan fent jocs d'aigua, i els més grans estan fent un taller. Amb una ampolla de plàstic faran un test ben original!

Moltes gràcies i fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada