divendres, 27 de juny del 2014

Divendres 27 de juny

Bon dia Pares i mares!

Avui escriuen el blog del Casal la Celia i la Clàudia!

Avui quan hem arribat al Casal, els més grans, hem jugat al MOC, ja que ens va agradar molt. Abans d'esmorzar també hem jugat al Mag, que ens l'ha explicat el nostre company Marcel.




També hem aprofitat per jugar al futbol-hand (una variant del futbol xinès), que ens l'ha explicat el Nicolás.


Els més petits han aprofitat per fer unes danses i cançons.

Després hem anat a esmorzar i hem connectat la màquina MOCAT, a veure si rebíem algun missatge del Capità Verd. I n'hem rebut un on ens explicava que el problema amb el riu marró està solucionat. Per celebrar-ho farem una festa avui a la tarda, on tots els pares podran venir a partir de les 16'30.

Per la festa d'aquesta tarda, les nenes grans han volgut preparar un ball, a veure si us agrada! Els nens han decidit ajudar als més petits i els hi organitzaran uns jocs. Per la seva banda, els més petits faran unes danses tradicionals.

Els petits del Casal han fet un taller de cuina amb pa, nocilla, melmelada de maduixa i melmelada de préssec. A veure si us agrada!








Com hem tingut un matí molt atrafegat, després de treballar tant hem fet uns jocs d'aigua, ens ho hem passat super bé! bomba! Ens hem tirat globus d'aigua, ens hem mullat amb la manguera, ha estat molt divertit.




Després els més petits també s'hi han apuntat.


Ara per la tarda acabarem de preparar les coses per la Festa Final!

Bon cap de setmana!!!!

Celia i Clàudia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada