dijous, 26 de juny de 2014

Dijous 26 de juny

Bon dia Pares i Mares!

Avui escrivim el blog del Casal l'Àfrica i l'Eulàlia.


Quan hem arribat al Casal hem cantat amb la Virgínia una estona amb la seva guitarra.

Després els més grans hem jugat a la càpsula. La Marta es pensava una combinació i nosaltres l'havíem d'endevinar, teníem una graella al terra i nosaltres, a base de provar-ho havíem d'encertar la ruta. Quan ho fèiem bé ens felicitava, si ens equivocàvem sentíem un MOOOOOOOC.


Després hem anat a agafar l'esmorzar i quan hem pujat hem posat a prova la MOCAT, la màquina que vam construir ahir. I ha funcionat! Però faltava una part que l'havien de pintar els petits, i per això la MOCAT, no ens podia enviar MOQS (Missatges Orgànics de Qualitat Superior), que són vídeos gravats pel Capità verd...
Els més petits del Casal han estat fent jocs pel matí, i també han aprofitat i han fet jocs d'aigua.

Quan hem acabat d'esmorzar hem fet jocs de taula fets amb material reciclat, com el cartró, etc. Entre els jocs hem fet una oca pel Casal, un tangram gegant, un dominó, un joc de les parelles (memory)...i ja està!
Després hem fet jocs d'aigua.Després de dinar hem anat a jugar i després hem anat al gimnàs i hem mirat una peli i també hem estat jugant al mikado.Per la tarda ens tirarem globus d'aigua, ja que ha tornat a sortir el sol, però abans hem volgut continuar treballant amb els jocs de taula que hem començat aquest matí.
Els més petits han estat cantant i ballant al gimnàs


i ja està!

Fins demà!

Eulàlia i Àfrica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada